Szórakozás

Unokája hátizsákjába pakolta a lopott holmit a nagyi

hátizsák (hátizsák)
hátizsák (hátizsák)

Autós rádiót, két téli gumit és egy kerékpár-lámpát is gondosan összekészített egy táskában az a 35 éves férfi, akit a szegedi járőrök értek tetten szombaton a hajnali órákban. Egy másik bűnesetben a nagyi az unoka segítségével akart lopni.

A férfi Szeged egyik garázsát feszítette fel, majd összepakolta az eltulajdonítani kívánt dolgokat, de nem járt sikerrel, ugyanis az egyenruhások megakadályozták tettében, elfogták és előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol beismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene – őrizetbe vétele mellett – lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás – tudatta a Szeged24-gyel Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Hétéves unokájának hátizsákját pakolta tele szombaton délután egy nő az egyik szegedi hipermarketben. A nagymama különféle gyermekpólókat, nadrágot és egyéb értéktárgyat is elrejtett a kisfiú táskájában, de a biztonsági kapu jelzésén „fennakadtak”. A nő ellen lopás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

26 csoportban 79 illegális migránst fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai az elmúlt 24 órában. A sierra leonei, afgán, pakisztáni, koszovói, macedón, török állampolgárok nem tudták igazolni személyazonosságukat, sem az ország területén való jogszerű tartózkodásukat, így idegenrendészeti eljárás indult ellenük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik