Szórakozás

A karikagyűrűjét akarták

Elfogta és őrizetbe vette a Szegedi Rendőrkapitányság azt a kelebiai férfit, aki egy szintén kelebiai nőt rabolt ki út közben Szeged felé.

Az áldozat és későbbi támadója együtt italoztak egy Kelebiai kocsmában április 8-án délután, majd elindultak egy sofőrrel egy másik szórakozóhelyre – tudta meg a Szeged24 a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon. Út közben a hátul ülő B. Richárd kinézte magának az asszony karikagyűrűjét, amit szeretett volna megszerezni. A nő ellenkezett, ezért támadója bántalmazta, emiatt eltört a sértett orra. Az asszonyt végül egy buszmegállóban tették ki az autóból Mórahalom és Szeged között.

A Szegedi Rendőrkapitányság rablási csoportja a Kiskunhalasi Rendőrkapitánysággal és a Kelebiai Rendőrőrssel együttműködve megállapította a bűncselekmény elkövetőjének személyazonosságát, és április 9-én elfogták a támadót. A 21 éves kelebiai férfi ellen rablás és súlyos testi sértés miatt indult büntetőeljárás, egyben őrizetbe is vették. A rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik