Szórakozás

Nagy árat fizet a sikerért Oláh Gergő

Olah-Gergo(210x140)(1).jpg (Oláh Gergő)
Olah-Gergo(210x140)(1).jpg (Oláh Gergő)

Az X-Faktor győztese éjt nappallá téve dolgozik azért, hogy ne felejtsék el az emberek.

Oláh Gergő első slágerét, a Törj ki a csendből! című számot már mindenki kívülről fújja. Rádiós toplisták élén van, és a fellépéseken is erre tombol a leghangosabban a tömeg. Az X-Faktor győztese pedig már újabb slágergyanús szerzeménnyel készül, amelynek a szövegét teljes egészében maga írta. Gergő az elmúlt hetekben sokszor késő éjszakáig dolgozott a stúdióban, fáradt, de azt mondja, mindent megtesz a sikerért.

„Általában este szoktam dalokat írni, van, amikor hajnalig fent vagyok, amíg kész nincs. Most azok a napok jönnek megint, amikor a zenével és a szöveggel foglalkozom, de persze nem mellőzve a legfontosabb dolgot az életemben, a családot” – mondta a Fókusznak Oláh Gergő, aki az új dallal nemzetközi sikerekre is pályázik.



A karancspalujtői fiúnak így most angolul is énekelnie kell, pedig sosem tanulta a nyelvet. Amikor az új dal angol szövegét veszik fel, egy angoltanár áll mellette, és van, hogy mondatról mondatra, részletekben rögzítik a hanganyagot. Mindeközben Oláh Gergőnek annyira megtetszett a nyelv, hogy elhatározta, megtanul angolul, és a közeljövőben nyelvvizsgát is szeretne tenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik