Szórakozás

Oláh Gergő végleg otthagyta a szüleit

Az X-Faktor 2012 győztese azóta nem találkozott szüleivel, amióta Budapestre költözött. Bár őket is szerette volna magával hozni, nem sikerült a terve.

Oláh Gergő néhány hete költözött fel a fővárosba feleségével és gyermekeivel. Az X-Faktor 2012 győztese néhány percre a belvárostól találta meg otthonát, igaz még csak bérlik a lakást.

“Már nagyon vártam, hogy felköltözhessünk és itt lakhassunk végre, mivel a nagy távolság miatt sokat kellett távol lennem a családomtól. Hála istennek sikerült egy nagyon jó lakást találnunk és nagyon jól érezzük magunkat itt. Én mindig szerettem a pörgős helyeket, és már a feleségem is kezd belerázódni. Már felfedezte a közeli boltokat, sőt még egy kozmetikust is talált magának. Sokan megismernek a ház körül, de még nem volt időnk összebarátkozni a szomszédokkal” – mondta a Hír24-nek Oláh Gergő.

(Fotó: RTL Klub)

Az x-faktoros azonban a költözéssel családja nagyobbik felétől mégis távol maradt. A sok elfoglaltság és a több száz kilométeres távolság miatt csak ritkán van ideje találkozni szüleivel és Salgótarjánban élő rokonaival, akiknek már nagyon hiányzik.

“Salgótarjánban azóta nem voltam, amióta felköltöztünk, de tervben van, hogy feljönnek és mi is megyünk majd. Nagyon örültem volna, ha velünk együtt felköltöznek, de nem akartak jönni. Már megszokták azt a környezetet, ez túl nagy változás lett volna nekik. Nagyon hiányoznak, de a munkám ezzel jár és ezt mindenkinek meg kell értenie” – árulta el Oláh Gergő, aki mostanában csak telefonon tud beszélni az otthonmaradtakkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik