Szórakozás

Oláh Gergő letagadja Győzikét

Győzike hiába állítja, hogy unokatestvérek, az X-Faktor győztese nem tud arról, hogy bármiféle rokoni kapcsolat lenne közte és a showman között.

A sértődött Gáspár Győző nemrég az egyik újságban fakadt ki amiatt, hogy Oláh Gergő nem veszi emberszámba. A showman azt sérelmezi, hogy bár jó szívvel meghívta karácsonyozni magához „újdonsült sztár-unokatestvérét”, a fiú még csak válaszra sem méltatta. Úgy véli, folyamatban lévő büntetőügye miatt nem kívánatos társaság az énekes számára.

(Fotó: RTL Klub)

„Olvastam a nyilatkozatát, de a meghívás nem teljesen így történt.  Azt beszéltük meg, hogy még ránk csörög, hogy egyeztessünk, de nem hívott. Nagyon szívesen elmentem volna, de nem keresett. Ennek ellenére nagyon szívesen barátkozom Győzivel, távol áll tőlem, hogy ne vegyem emberszámba” – mondta a Hír24-nek Oláh Gergő.

Az X-Faktor győztese egyébként tagadja, hogy bármiféle rokoni kapcsolat lenne közte és a salgótarjáni showman között.

„Győzike nem a rokonom. Köszönöm neki, hogy ennyire sokat biztatott és támogatott, de én tényleg nem tudok arról, hogy közös őseink lennének. Ez lehet, hogy rosszul esik neki, de nekem anyukám, apukám és a mamáim sem mondták, hogy valamilyen kapcsolat lenne közöttünk. Viszont Gáspár Laci és Radics Gigi biztosan a rokonaim, még ha távoliak is” – tette hozzá Oláh Gergő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik