Szórakozás

Kikelt magából Zámbó Krisztián – Az X-Faktorról is kitálal

A Rádió Face adásában beszélt Zámbó Krisztián x-faktoros élményeiről. Úgy véli, sokan szerették volna, ha ő nyeri meg a versenyt.

“Miért akarják, hogy hagyjam abba? Miért nem küzdhetek a saját álmaimért? Komolyan nem értem. Akit nem érdekel, az ne hallgasson, ne nézzen, ne figyeljen rám!” – háborgott Zámbó Krisztián a Rádió Face éjszakai műsorában. Az énekes számos megdöbbentő dolgot elárult az X-Faktorról, többek között azt is elmondta, hogy szerinte az RTL Klubnál nem bánták volna, ha ő nyeri meg a versenyt, írja a Bors. 

(Fotó: RTL Klub)

“Ha nem lettem volna jó, az RTL színpadra sem enged. A csatorna lett volna a legboldogabb, ha én nyerek. Nagyon figyeltek rám a stábtagok, és különösen egyvalaki, akit nem neveznék meg sosem nyilvánosan” – nyilatkozta a rádióban Dukai Gergőnek. 

Az X-Faktor főszerkesztője a napilapnak elmondta, közös munka során a stáb és a versenyzők között szoros bizalmi viszony alakult ki, támogatták és bátorították őket.”Krisztián nehezen viselte az őt ért támadásokat, és megérdemelte volna a sikert. Az élő adás okozta stressz miatt sajnos nem tudta a legjobb formáját megmutatni” – tette hozzá Schiwert-Takács László.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik