Szórakozás

Zámbó Krisztián újabb botrányba keveredhet

Zámbó Krisztián (Zámbó Krisztián)
Zámbó Krisztián (Zámbó Krisztián)

Az X-Faktor felfedezettje szerint sokan magukra fognak ismerni az új könyvében, amelyben eddigi életéről és tehetségkutatós kulisszatitkokról is lerántja a leplet.

Már hetek óta arról pletykálnak, hogy Zámbó Krisztián könyvírásra adta a fejét, az x-faktoros azonban csak most erősítette meg a hírt. Krisztián a Hír24-nek elárulta, zenei karrierje és magánélete szempontjából is fontos lépésnek tartja az önéletrajzi kötet kiadását. Jimmy fiának egyébként nem idegen az írás, 2001-ben ugyanis már kiadott egy könyvet “Vallomás édesapámról” címmel.

“Valóban ismét könyvet írok. Hál’ Istennek anyagi gondjaim nincsenek, a könyvből nem pénzt szeretnék keresni, csupán azért döntöttem így, mert szeretném megismertetni az emberekkel az igazi Zámbó Krisztiánt. A média nagyon sokat foglalkozott velem pozitív és negatív értelemben is, de inkább sajnos negatív értelemben, így a legtöbben félreismertek. A kötetben viszont mindenki az én szavaimon keresztül láthat bele a lelkembe és tudhatja meg, hogy ki is vagyok igazán. Mindeközben nagy titkokról is lerántom majd a leplet, köztük hírességekről is leírom majd az igazságot. Sokan magukra fognak ismerni…” – mondta Zámbó Krisztián, aki büszkén mutatja meg a világnak állítólag cseppet sem unalmas életét.


Krisztián azt ígéri, hogy az X-Faktor kulisszatitkairól is lerántja majd a leplet az alkotásban. Jimmy fiának önéletrajzi művéről már az RTL Klub is tudomást szerzett, a tehetségkutatóról szóló részek pedig csak a csatornával előre egyeztetett verzióban jelenhetnek majd meg.

“A könyv az eddigi életemről szól, így természetesen benne lesz a műsor is. A kulisszák mögötti létről beszélek majd, és arról, hogy mi zajlott le bennem a verseny közben. Nagyon tanulságos könyv lesz, azonban mégsem szeretnék vele bántani senkit” – árulta el Zámbó Krisztián.

“Nincs rá okom, hogy bármiért savazzam az X-Faktor készítőit. Megpróbálták kihozni belőlem a legjobbat, én pedig hagytam magam, bár lehet, hogy ezt nem szabadott volna. Engedtem, hogy új embert csináljanak belőlem, miközben talán inkább magamat kellett volna adnom. Persze valószínűleg nem csak emiatt nem sikerült úgy a szereplésem, ahogyan én azt megálmodtam” – tette hozzá Jimmy fia.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik