Szórakozás

Újra bolondot csinál magából Zámbó Krisztián

Az X-Faktor két leggyengébb szereplője, Zámbó Krisztián és Stone most közös számon töri a fejét, már főpróbát is tartottak.

Úgy tűnik, hogy összeáll minden idők talán két legtöbbet cikizett x-faktorosa, Zámbó Krisztián és Stone. De vajon hogy jött az ötlet, hogy duóban mutassa meg tehetségét ez a két remek énekes?

“Azért jött le hozzám a Krisztián, mert hamarosan elnézünk a stúdióba és megmutatom neki egy-két dalötletemet. Most meg fogom vele hallgattatni, hogy én milyen dalokat szeretnék csinálni a közeljövőben, és majd meglátjuk, hogy mennyire tudunk összehangolódni” – mondta Stone a Fókusz riportjában, aki nagyon bizakodó a közös zenei jövőt illetően.

(Fotó: RTL Klub)

“Szerintem ebből egy nagyon jó kis duó jöhet ki. Én néha kölcsönadom neki a hajamat, ő nekem meg a hangját” – poénkodik Jimmy fia, bár ő valószínűleg még akkor se lenne előrébb, ha Stone hangján énekelhetne.

A két egykori x-faktoros ezután Stone stúdiójában tartott is egy főpróbát. Közösen énekelték a kőszikla egyik dalát. Felejthetetlen. Nézze meg!


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik