Szórakozás

Charlie Sheen újabb pornós nőcskét újított

Georgia Jones pornószínésznő oldalán kapták lencsevégre a Cabon pihenő Charlie Sheent. A bárpultnál ölelkező párocska tekintetéből ugyan nem lehet kiolvasni semmit, de azért jó tudni, hogy a tigrisvérű Charlie bácsi még mindig vadászik, és ezért a randiért talán nem is kellett mélyen a zsebébe nyúlni.

A film- és sorozatsztárnak nem egyszer volt dolga ledér, felnőttfilmes hölgyekkel, hisz összegabalyodott már Capri Andersonnal, Kacey Jordannal és Bree Olsonnal is. Ezek az egyéjszakás partik nem tartoztak a legolcsóbbak közé, Bree Olson például „csak” 40 ezer dollárt kapott a hancúrparádéért. Nos igen, Charlie megteheti azt, amire elborult tekintetű férfiak sokasága hiába vágyakozik, hogy egy pornóssal lepedőakrobatikázzon, amikor csak kedve tartja.

(Foto: NorthFoto / Hír24)

Georgia Jones esetében mintha valami másról lenne szó. Leszámítva a lány igencsak szexis munkásságát és a rosszmájú találgatásokat, az biztos, hogy szépen mutatnak a bárpultnál ölelkezve, ahogy a háttérben, a lágy hullámokon megcsillanó aranyló napsugár beragyogja arcukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik