Szórakozás

Csomagot kapott a japán pornósztár

Uta Kohaku nem éppen hétköznapi dolgot kért rajongóitól, mégpedig azt, hogy lepjék meg egy kis testnedvvel. Tíz nap alatt száz palackot kapott, bennük egytől egyig ondóval.

Japán adott már a világnak pár furcsaságot, elég csak a megalázó, jócskán szexista műsorokra gondolni, melyekben nőket gyaláznak halomra. Annyit mondok, polip és egyéb nyalánkságok. A pornóipar alapból tartogat magában némi egészséges, no meg persze jócskán egészségtelen perverziót is, de most a rajongók bevonása van soron, úgy látszik.

(Foto: twitter)

Uta Kohaku a rá izguló férfiakat arra kérte, hogy küldjék el neki öncirógatásuk végeredményét. A pornósztár – ahogy illik – meg is köszönte az adakozást. „Úgy fogom gondjukat viselni, mintha saját gyermekeim lennének.” Ez már csak azért is bizarr, mert Uta Kohaku a Sperma kollekció 2-ben fog szerepelni. Talán sejthető, hogy mi lesz a sorsa a sok kis csomagnak. Hát így vigyázol te a saját gyerekeidre, hogy szétszórod őket? Pfuj. A rajongók viszont büszkék lehetnek magukra, hiszen elég groteszk módon, de viszontláthatják magukat a filmben. Pazar.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik