Szórakozás

Protézisműtét várhat Giannira

térdsérülés (térdsérülés)
térdsérülés (térdsérülés)

Az ismert televíziós térdét eddig ötször operálták és bár jelenleg jobban van, orvosai azt is elmondták neki, lehet, hogy a későbbiekben protézisműtét vár rá.

Gianni jelenleg már attól is boldog, hogy bot nélkül tud járni és nem gyötrik folyamatosan fájdalmak. A tévés életét porckopás keseríti meg, ezért kellett már eddig is számos alkalommal megoperálni a lábát. Azt mondja, amíg fiatalabb volt, azt gondolta, minden terhelést bír, aztán mégis a térde bánta a dolgot. Bár a beavatkozások minden esetben javítottak az állapotán, nem kizárt, hogy a későbbiekben egy komolyabb operációt sem tud majd elkerülni.

„Jelenleg nincsenek fájdalmaim és gyógyszereket sem kell szednem. Tudok járni és óvatosan sportolhatok is, ami nagy dolog az életemben. Elkezdtem boxolni, amit nagyon szeretek, az edzőm pedig figyel arra, hogy ne terheljem meg túlságosan a térdemet. Az az igazság, hogy most éppen a korábban jó térdem fáj egy kicsit, mert a bal kopása miatt túlterheltem” – meséli a tévés, aki mindezek mellett jól érzi magát és valójában panaszkodni sem szeretne, sőt bizakodó.

Bár orvosai figyelmeztették, lehet, hogy nem ússza meg protézis beültetése nélkül, ő mégis bízik abban, hogy esetleg Magyarországon is lehetőség lesz majd a későbbiekben a külföldön már jól működő módszerekre, amelyekkel esetleg meggyógyulhat a térde és ezáltal megszabadul a fájdalmaktól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik