Szórakozás

Marenec Fruzsi első karácsonya egyedül

Nemrég ért véget a műsorvezető négy évig tartó komoly kapcsolata. Eddig mindig szerelmével töltötte a szentestét, most viszont szingliként ünnepel majd.

Marenec Fruzsi idén szerelme helyett családjával és barátaival tölti majd az ünnepeket. A műsorvezető szülei elváltak, ezért édesanyjával és édesapjával is külön karácsonyozik, de most, hogy több ideje jut rájuk, megpróbálja igazságosan elosztani magát közöttük.

“Négy évig alkottunk egy párt a barátommal, akivel együtt is laktunk. Ahogy minden szabadidőnket, a szentestét is mindig együtt töltöttük. Nagyon szerettem a romantikus karácsonyozást, de idén csak a meghitt családi ünneplés marad. Fura érzés lesz ennyi idő után újra szingliként ünnepelni, de azért már nagyon várom, hogy végre a szüleimmel lehessek” – mondta Marenec Fruzsi.

A SportKlub műsorvezetője bár nem keresi görcsösen az igazit, reméli, hogy jövőre a szentestét már új kedvesével töltheti.

“Nem az a típusú lány vagyok, akinek a párkeresés tölti ki élete minden percét, de persze nem bánnám, ha újra rám találna a szerelem. A szakítás óta sokan udvarolnak nekem. Szép, szerelmes üzeneteket kapok, és régi barátok is előkerültek, azonban eddig még egyikük sem tudta megdobogtatni a szívemet” – árulta el Marenec Fruzsi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik