Szórakozás

Íme Marenec Fruzsi új szerelme

Marenec Fruzsina, Sándor Orsi és Szabados Ági a SportKlub népszerű műsorvezetői idegenvezetést tartottak a stúdió berkeiben. A csajok megmutatták, hol töltik hétköznapjaikat, hogyan készül egy-egy adás, ráadásul Marenec Fruzsi azt is elárulta, mióta itt dolgozik, új szerelmet is talált, na nem egy férfi, hanem a sport rabolta el a szívét.

A képernyősök egy stúdiólátogatás során mutatták meg, hol töltik hétköznapjaikat, mi rejlik a SportKlub kulisszái mögött. Fruzsi az is elmondta, hogy számára a sportos televízió új távlatokat nyitott.

„Bevallom, a SportKlub előtt nem jártam meccsekre, de még a tv-ben is csak ritkán néztem a közvetítéseket. Mióta itt vagyok, megismertem és mondhatom, szerelmes lettem a sportba, különösen a kézilabda, és az olasz foci lett a nagy kedvencem!” – mesélte a Barátok közt egykori sztárja

A Meztelenül című műsor másik háziasszonya, Sándor Orsi életében hosszú évek óta fontos szerepet játszik a sport, így otthonosan mozog a csatorna világában.

„A SportKlub-nál fiatalos és barátságos a légkör, az első perctől beilleszkedtem. Nagyon összetartó kis csapat vagyunk, sokszor szabadidőnkben is összejárunk. Eredendően testnevelő tanár a végzettségem, ezért nem csoda, hogy a sport nagyon közel áll a szívemhez, így igazán passzol hozzám ez a munka. Ráadásul Magyarországon egyedülálló az általunk képviselt vonal, hogy betekintést engedünk a sportolók hétköznapjaiba, egy-egy meccs kulisszái mögé is” – mondta el Sándor Orsi.

Június óta láthatják a nézők a képernyőn Szabados Ágit, a Híradó csinos műsorvezetőjét.

„Fruzsihoz hasonlóan korábban én sem voltam nagy sportrajongó, de az itt töltött fél év alatt ez teljesen megváltozott. A Híradóban ráadásul mindenféle sportról beszámolunk, így nagyon sokat tanulok. Egyszerűen imádok itt dolgozni, és rengeteg pozitív visszajelzést és segítséget kapok, például a műsorvezető társamtól Világi Pétertől. A MezTelenül riportereként is dolgozom, így nagyon érdekes emberrel találkozhatom nap, mint nap”  – tette hozzá Ági.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik