Szórakozás

Marenec Fruzsit zaklatják! Ügyvédhez megy

Marenec Fruzsina (Marenec Fruzsina)
Marenec Fruzsina (Marenec Fruzsina)

Hetek óta őrült udvarlók teszik pokollá a műsorvezető életét. Ha Fruzsi nem tudja lerázni a levakarhatatlan zaklatókat, ügyvédhez fordul.

Néhány héttel ezelőtt több cikk is megjelent arról, hogy az idén szinglivé vált Marenec Fruzsi nála idősebb pasit keres. A SportKlub műsorvezetője akkor még nem gondolta, hogy az élete rémálommá válik a néhány meggondolatlan mondat miatt.

“Van olyan nap, amikor három-négy üzenetet is kapok különböző férfiaktól. Ez eleinte még jót tett a hiúságomnak és a nőiességemnek, de a sok őrült próbálkozó már kezd túllőni a célon. Persze vannak olyanok is, akik kedvesen próbálnak meghódítani, de az elmúlt hetekben néhány olyan férfi is megtalált, aki nem ért a szép szóból” – árulta el Marenec Fruzsi.

A műsorvezetőt a kéretlen udvarlók közül néhányan szó szerint zaklatják. Többjüket hiába törölte vagy tiltotta le ismerősei közül, azok újra és újra próbálkoznak.

“Van néhány levakarhatatlan férfi, akiket ha kidobnak az ajtón, az ablakon másznak vissza. Volt olyan akit már többször is letiltottam, de mindig új felhasználónévvel jelöltek be a facebookon. Egy kicsit ijesztő, hogy az emberek nem értenek a szép szóból. Innen is szeretném üzenni, hogy nem az interneten ismerkedem, és azokkal egyébként sem állok szóba, akik ennyire agresszívan próbálkoznak” – fakadt ki magából Fruzsi.

A SportKlub sztárja a felháborító üzenetek miatt még nem tesz feljelentést, mert abban bízik, hogy szavakkal mindent el lehet intézni. Ha azonban rövid időn belül nem rendeződik a helyzet, valószínűleg felkeresi majd ügyvédjét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik