Szórakozás

Állítják: Britney Spears drogtúladagolás miatt őrült meg

Britney Spears (Britney Spears)
Britney Spears (Britney Spears)

Egykori menedzsere azt állítja, hogy Britney Spears hírhedt szellemi leépülését metamfetamin-függőség és -túladagolás okozta.

Jelenleg a bíróságon próbálja bebizonyítani Sam Lufti, hogy négy évvel ezelőtt Britney Spears nem miatta tért rá az önpusztítás rögös útjára, hanem éppen ő próbálta megakadályozni ebben. A rágalmazási pere első meghallgatásán pedig előadta, hogy 2008 januárjában az énekesnőt azért kellett kórházba szállítani a házából, mert speed-túladagolása volt. Az egykori menedzser szerint Brit körülbelül nyolc bogyót vett be aznap reggel, később pedig még több tucat vényköteles pirulát is lenyelt. Ezektől végül rosszul lett, és ezért kellett mentőt hívni hozzá, nem pedig azért, mert idegileg kimerült, ahogy akkoriban a hivatalos közlemény szólt.


Drogtúladagolás miatt kellett mentőt hívni hozzá

Lufti emellett azt is szentül állítja, hogy a túladagolás előtt néhány hónappal Spears hírhedt hajleborotválása is a drogfüggősége miatt történt. Az énekesnő állítólag  így akarta elkerülni, hogy a metamfetamint ki tudják mutatni a szervezetében. Az efféle vizsgálatokat ugyanis általában hajmintából szokták végezni. Egy esetleges pozitív teszt pedig a fiai felügyeleti jogába került volna.


Britney eltünteti a kábszerek nyomát

Az amerikai X-Faktor mentorának menedzsmentje egyelőre nem reagált Lufti kijelentéseire, és valószínűleg addig nem is foglalkoznak majd a férfival, amíg a bíróság nem idézi be Britney-t, ami csak akkor fog bekövetkezni, ha a bíró hisz Samnek és ügyvédjének.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik