Szórakozás

Tarány Tamás sms-t írt koncert közben – Ciki fotók

Az X-Faktor rajongói kiakadtak Tarány Tamás viselkedésén. Az énekes egy fellépésén úgy énekelt, hogy közben perceken át nyomkodta a telefonját a színpadon.

Felháborodott rajongók küldték el azt a videót a Hír24-nek, amelyen Tarány Tamás furcsán viselkedik a színpadon. Az X-Faktor felfedezettje egy bevásárlóközpontban koncertezett, éneklés közben azonban a közönség helyett okostelefonjára figyelt. Tarány Tomi perceken át nyomkodja a telefont, a videó küldője tudni véli, hogy az énekes sms-t írt valakinek.

Amikor Tomi elővette a telefont, azt mondta, hogy levideózza a közönséget, ám közben gyors mozdulatokkal mozgatta a készüléket és az érintőképernyőt is nyomogatta. Az valószínűleg rejtély marad, hogy mi vonta el rajongóiról az énekes figyelmét, viszont a videóból származó képeken jól látszik, hogy bizonyára fontos lehetett számára a dolog. A híresség egy teljes zeneszám alatt fogta a markában a készüléket, ez azt jelenti, hogy több mint két percen keresztül csak azzal foglalkozott.

A Hír24-nél panaszkodó rajongó több száz kilométert utazott azért, hogy a helyszínen végre személyesen is találkozzon kedvencével. Azt állítja, az utazás nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, Tarány Tomi ugyanis nagy csalódást okozott neki azzal, amit művelt.

“Tomi nagyon szépen énekel és a karaktere is megnyerő, azonban most egy kicsit elszomorodtam. Biztosan várhatott volna a fellépés végéig, hogy elküldje azt az üzenetet…” – írta a videó beküldője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik