Szórakozás

Ő a magyar Marilyn Monroe? Nagyon szexi

csobot adél (csobot adél, )
csobot adél (csobot adél, )

Csobot Adél számára megtiszteltetés, hogy a legnagyobb szexszimbólumhoz hasonlítják, és örülne, ha idővel akkora hatással lenne az emberekre, mint az amerikai énekesnő. Egyelőre azonban bizonyítani szeretne, és minél tovább jutni az X-Faktorban.

Nem lehet máshova nézni, ha belép egy szobába, minden szempár rá figyel, egy igazi egyéniség, aki a színpadra termett – ezekkel a szavakkal indokolta Malek Miklós a múlt heti szombati adásban, hogy a Táborban nyújtott gyengébb teljesítménye ellenére bizalmat szavazott Csobot Adélnak, és továbbjuttatta a fiatal tehetséget a legjobb 12 énekes közé.

A mindig mosolygó és örökmozgó lány – Zámbó Krisztián mellett – az egyik legmegosztóbb szereplője az X-Faktornak. Soha senkinek a produkciója nem kapott még akkora visszhangot, mint az övé. A Facebookon anti-rajongói csoportok alakultak a nevével, sőt vannak, akik egyenesen azt követelik, zárják ki a versenyből a nagykárolyi tehetséget.

A lány mentora ugyanakkor biztos abban, hogy Adélnak helye van a tehetségkutató műsorban, éppen ezért nem foglalkozik az elégedetlenkedő kommentekkel, mint ahogy a levélben érkező fenyegetések és támadások is hidegen hagyják. Szerinte a 18 éves lány igazi egyéniség, akire felfigyelnek az emberek, és akiből – éppen ezért – könnyen lehet magyar Marilyn Monroe.

„Még nincsen elegendő szakmai rutinja ahhoz, hogy mindig jó legyen, és még nem tudja, hogy pontosan mire is képes. Borzasztó erős személyiségről van szó, és egy remek hangról. Róla beszél az egész ország. Nem lettem volna normális, ha nem viszem magammal. Nem bántani kell, hanem foglalkozni kell vele és tanítani” – nyilatkozta a Hír24-nek Malek Miklós.

„Nagyon biztató, hogy Miklós ezt mondta. Igen, akár lehetek én a magyar Marilyn Monroe. Ki tudja, még ez is megtörténhet” – kommentálta szűkszavúan mentora véleményét Csobot Adél, aki a kezdeti handicap ellenére bizakodóan tekint a versenyre, és magabiztosságát a személyével kapcsolatos ellenérzések sem tudták megtörni.

„Nyilván nem lehet mindenkit szeretni, és valamilyen szinten mindenki megosztó. De próbálok majd azoknak az embereknek is bizonyítani az élő show-ban, akik nem hittek bennem. Egyelőre nagyon jól érzem magam, rengeteg a nyüzsgés, sokan felismernek az utcán és gratulálnak nekem. Autogramot kérnek, vagy közös fotót, és ez nagyon jól esik” – mesélte a fiatal énekesnő.

Hozzátette: nem lepődött meg a negatív kritikákon, és mindent meg fog tenni a jövőben annak érdekében, hogy minél jobb énekesnő váljon belőle.


Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv / Nánási Pál

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik