Szórakozás

Meghökkentően átalakult az RTL-es! Rá sem ismersz

Shodeinde Dorka (Shodeinde Dorka)
Shodeinde Dorka (Shodeinde Dorka)

A jelenleg Angliában karriert építő volt X-Faktoros néhány hete teljes változáson esett át. Shodeinde Dorka meghökkentő képeket tett közzé magáról.

Úgy tűnik, hogy Shodeinde Dorka megtalálta a számítását Angliában. Boldogan éli életét Birminghamben családjával, mellette pedig dolgozik, és a zenélést sem hagyta abba. A volt X-Faktoros Polyák Roland zenei producerrel készít dalokat és vállal fellépéseket Frankness néven. Már több előre lekötött fellépésük is van, klubokban mutatják meg a tehetségüket.

Nem elég, hogy Shodeinde Dorka sikeres a munkában, és a magánélete is rendben van, de láthatóan boldog is. Geszti Péter mentoráltja néhány hete új fotókat tett közzé magáról az interneten, ahol teljesen megújult külsővel mutatta meg magát rajongóinak. A szülés után lefogyva, hosszú fekete haját rövid göndörre cserélve pózol a képeken.

Dorka az új külsejéről készült műtermi fotósorozat és koncertfelvételek mellett kislányáról is szívesen mesél hivatalos oldala kedvelőinek. Az X-Faktor rajongók még emlékezhetnek, hogy az énekesnő 2010-ben várandósan jelentkezett a tehetségkutató műsorba, amely után focistafeleségként, énekesnőként és anyaként is a maximumot kellett nyújtania, ami neki sikerült is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik