Szórakozás

Súlyos betegség fenyegeti a Csillag Születik sztárját

szirota-(960x640)(1).jpg (szirota jennifer, )
szirota-(960x640)(1).jpg (szirota jennifer, )

Szirota Jennifer pontosan tudja, hogy nagy veszélyben van, azonban eddig mégsem tett semmit, hogy megóvja látását. A Csillag Születik felfedezettje most őszintén beszél egészségügyi problémájáról.

A fiatal énekesnő nemrég a Látás Hónapja nevű rendezvényen különböző vizsgálati módszerekkel, szakértők segítségével tesztelte a látását. Szirota Jennifert nem lepte meg a tesztek eredménye, ugyanis eddig is tudta, hogy szemüvegre lenne szüksége.

„Maximum kétévente jól jön egy ilyen vizsgálat, és nekem pont itt volt az ideje. Komoly problémám hál’ Istennek nincsen, olvasószemüveget viszont muszáj lenne használnom. Én azonban egyáltalán nem hordom, és ez veszélyes lehet. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne játszadozzanak az ilyen dolgokkal” – mondta a Csillag Születik felfedezettje.

Jenniferre a vizsgálatok után rendesen ráijesztettek az orvosai, így a lehető legrövidebb időn belül elkezdi hordani az olvasószemüvegét.

„Úgy tudom, hogy fennállhat a zöldhályog veszélye is. Ez nem kis dolog! Én még a napszemüveget is kerülöm, ha lehet, de most rá kell vennem magam az okuláré használatára” – mesélte.

A Szirota Jennifert veszélyeztető zöldhályog nem gyógyítható, de kezelhető betegség, ami súlyos látásromlást vagy akár vakságot is okozhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik