Szórakozás

Sors Tamás kegyetlenül őszinte vallomása

Teherként élte meg a londoni paralimpiát Sors Tamás. A sportoló D. Tóth Krisztának nemcsak eddigi sikereiről, hanem jövőbeli terveiről is beszélt.

“Örülök annak, hogy túl vagyok az olimpián. Túlságosan nagy terhet raktam magamra azzal, hogy mindenképpen nyerni akartam” – mondta el Sors Tamás, aki 100 méter pillangón saját paralimpiai címét védte meg Londonban, holott minden ellenfele azért érkezett a brit fővárosba, hogy az évek óta veretlen magyar úszócsillagot legyőzze. Tamás végül legnagyobb riválisát, a „para Michael Phelpsként” is emlegett ausztrál Matthew Cowdreyt megverve lett olimpiai bajnok.

„Sokszor gondolkodom azon, hogy menne az úszás, ha egyszer csak kinőne a kezem” – mondta D. Tóth Krisztának London bajnoka. Az úszó azonban nem bánja, hogy így alakult az élete: „Lehet, hogy nem tudnék ilyen sikereket elérni, talán nem is úsznék. Ha beugrom a vízbe, én ugyanúgy érzem magam, mint Phelps” – mondta.

A sportoló arról is beszél a csütörtök este látható talkshow-ban, hogy most már lélekben egy kicsit megkönnyebbülve fog készülni 2016-ra. „Elhatároztam, hogy nem fogok már stresszelni. Ha nem akarom annyira a győzelmet, talán még jobb eredményeket hozok Rióból” – tette hozzá bizakodva a 22 éves paralimpiai bajnok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik