Szórakozás

Végleg befejezheti az X-Faktor felfedezettje

Gubik Petra azt mondja, ha idén sem sikerül bejutnia az élő show-kba, örökre felhagy az énekléssel.

Csak úgy mint az előző szériánál, idén is rengeteg újrapróbálkozó jelentkezett a népszerű tehetségkutató harmadik évadába, hogy feledve a keserű múltat, bebizonyítsák a mentoroknak, igenis megvan bennük az a bizonyos x-faktor.

A második lehetőség azonban csak ritkán adatik meg a versenyzőknek, és kevesen tudnak élni vele. Ugyanakkor Muri Enikő a példa rá, hogy érdemes. A fiatal énekesnő egy évvel azután, hogy búcsúzott a Mentorok Házától, párbaj duettet énekelt Kocsis Tiborral az X-Faktor színpadán, kiérdemelve ezzel a 2011-es év legjobb női énekese címet.

Hasonló sikerekről álmodozik a tavaly – ugyancsak az élő show-k előtt – búcsúzó Gubik Petra is, aki ezúttal nem egyedül, hanem két másik “energia- és hangbombával” vág neki a küzdelmeknek. A szombat este látottak alapján a lányoknak minden esélyük megvan a győzelemre: hatalmas show-t csináltak a színpadon, szinte felrobbant a stúdió, a mentorok pedig nem győztek hálálkodni a produkció után.



Nemcsak Petra, a másik két lány előtt sem ismeretlen a színpad és a reflektorfények világa: Szulita szintén az X-Faktorban, Valéria pedig egy kisvárdai tehetségkutatóban próbálkozott korábban. Azt mondják, együtt sokkal erősebbek, mintha külön indulnának: mindenáron összetartanak, remekül kiegészítik egymást, és a végsőkig kitartanak.

“Tavaly nagyon megviselt, hogy éppen a cél előtt kellett hazamennem. Nem tudtam, hogy mi volt az oka, ami miatt Nagy Feró nem vitt magával az élő show-kba. Aztán, amikor megláttam az X-Faktor hirdetéseket a tévében, úgy döntöttem, adok magamnak még egy esélyt. Mentálisan talán felkészültebb vagyok, mint tavaly, persze ebben nagy szerepe van a lányoknak is. Vali pszichológiát is tanult, tőle tanultam a fókuszálás technikáját, amelytől sokkal jobban tudok én is az előttünk álló feladatra koncentrálni” – nyilatkozta a Hír24-nek Petra. Aki bár egyáltalán nem haragszik exmentorára, annak korábbi döntése miatt, megfogadta, ha másodszor is kudarcot vall, végleg búcsút int az éneklésnek.

“Úgy gondolom, rosszkor voltam, rossz helyen, valamiért akkor még nem jött el az én időm. Remélem ez idén másként alakul! Ha nem sikerül most sem, felhagyok ezzel az álmommal” – tette hozzá a 23 éves tehetség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik