Szórakozás

Megőrült és botrányt okozott a Green Day énekese

Billie Joe Armstrong (Billie Joe Armstrong)
Billie Joe Armstrong (Billie Joe Armstrong)

Billie Joe Armstrong nehezen viselte, hogy leparancsolták a színpadról, így olyan kirohanást intézett a világ felé, ami örökre legendás marad.

Szombat este az iHeartRadio Music Festivalon először adott koncertet a Green Day azóta, hogy a hónap elején kórházba kellett szállítani a frontemberüket, Billie Joe Armstrongot. A Las Vegas-i buli pedig igencsak rendhagyóra sikeredett. Ikonikus daluk, a Basket Case végén Billie észrevette, hogy a szervezők máris véget akarnak vetni a produkciójuknak, pedig még csak félidőnél jártak. Ezért az 1 perces figyelmeztetés felvillanása olyan szitokáradatot váltott ki belőle, hogy mindenki elkerekedett szemekkel és fülekkel figyelte. Az énekes nem túl szofisztikált módon közölte, ő nem Justin Bieber, szóval neki ne mondja meg senki, hogy mit csináljon. Majd meglendítette a gitárját, és darabokra verte a színpadon, aztán levonult. Mert egy perc erre elég, nem egy koncert normális és méltó befejezésére.

Armstrong őrjöngése ugyan nem volt túl finom, de végső soron joggal tette, amit tett. Ugyanis a Green Day előtt fellépő Usher 25 perccel elhúzta saját fellépését, amit minden további nélkül engedtek a szervezők. Viszont az előre meghirdetett időpontban végezni akartak a show-val, és ezért vágták rövidre a legendás neo punkok zúzását. Holott az elmúlt huszonöt évben nem keveset letettek az asztalra, amiért talán nagyobb tisztelet járna nekik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik