Szórakozás

Szexképek is készültek Vilmosékról

katalin-hercegno(1)(210x140)(1).jpg ()
katalin-hercegno(1)(210x140)(1).jpg ()

A Katalin hercegnő topless-fotóit megjelentető magazin birtokában van néhány, jóval intimebb, nemcsak meztelenkedő-felvételnek is.

Óriási botrányt kavart a Closer magazin francia kiadása pénteken a Katalin hercegnőről készült félmeztelen-képeivel. A lap főszerkesztője, Laurence Pieau viszont nem érti, miért háborodtak fel az emberek. Szerinte semmi olyan nem látható a fotókon, ami degradáló lenne, hiszen a világ összes tengerpartja tele van topless napozó hölgyekkel. A képsorozat tehát csak azt bizonyítja, hogy Kate sem egy felsőbbrendű csodalény, hanem egy átlagos mai nő, csak éppen híresebb.

Sőt Vilmosék még hálásak is lehetnek, hiszen csak a finomabb fényképeket jelentették meg. A szerkesztő asszony ugyanis azt állítja, hogy sokkal intimebb pillanatokat is megörökített a paparazzijuk, ami azt jelenti, hogy valószínűleg szexuális aktus közben is lencsevégre kapták a hercegi párt. Ezeket a műveket viszont nem fogják a világ szeme elé tárni. Egyelőre.

Bár, ha esze van Pieau-nak, akkor meg is semmisíti a szexképeket. Ugyanis Vilmos és Katalin így is beperlik a Silvio Berlusconi lánya tulajdonában lévő magazint, és valószínűleg óriási kártérítését kell majd fizetni nekik. A többi fotóval pedig csak olajat öntenének a tűzre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik