Szórakozás

Stohl miatt pánikhangulat tört ki

Stohl András kétségtelenül az egyik legnépszerűbb sztár ma Magyarországon. Nem csoda, ha rajongói pánikolnak, hogy esetleg nem teszik többé képernyőre a színészt.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, többek szerint Stohl Andrásnak a ValóVilág 6 műsorvezetői posztja lehet az utolsó esélye arra, hogy ne tűnjön el örökre a képernyőről. Az RTL Klub azonban titkolózik, nem akarnak még arról sem beszélni, hogy a hírességnek egyáltalán van-e élő szerződése a csatornával.

A rajongók azonban érthető módon egyre türelmetlenebbek. Stohlt börtönbe vonulása óta nem láthatták műsort vezetni, és félnek attól, hogy az RTL Klub már nem ad munkát kedvencüknek.

Stohl András tisztelői azt mondják, kezd elfogyni a türelmük, és gyakorlatilag már bármire képesek lennének, hogy kedvencüket a képernyőn láthassák. Ha kell, „ostrom alá veszik” az RTL Klub épületét, vagy éppen aláírást gyűjtenek, vagy demonstrálnak Stohl Andrásért.

„Nem akarunk balhét, természetesen az ostromot sem fegyverekkel, tankokkal képzeljük el. Csupán arról van szó, hogy szeretnénk megmutatni az RTL Klubnak, igenis szükség van Bucira, nélküle az RTL Klub sem olyan, mint régen” – mondta az egyik rajongói csoport vezetője, Fekete Ildikó.

Nem csupán az RTL Klub hallgat arról, milyen terveik vannak a színész-műsorvezetővel, de Stohl sem nyilatkozik ebben a témában, pedig tényleg nagyon sokan kíváncsiak arra, hogyan alakul a sorsa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik