Szórakozás

Egyre durvább, amit VV Cristofel művel

Furcsa üzletbe kezdett VV Cristofel. A kubai csődör most a pólóját akarja eladni. Kérdés, kinek kell a VV-ben viselt ruhadarab.

Szinte minden lehetőségbe belekapaszkodik VV Cristofel, akit az utóbbi hetekben egykori anyacsatornája több millió forintra perelt be. A táncoslábú egykori VV-s egy hónapokkal ezelőtti, a konkurenciának adott interjúval vágta el magát kenyéradójánál. Bár a reality-szereplő azt reméli, a tv2 munkát kínál neki, erre egyelőre nincs esély.

Így Cristofelnek egyedül kell megoldania a hatalmas összeg előteremtését. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a VV egykori skalpvadásza egy szoláriumban vállalt munkát, és a haknizással sem hagyott fel. Sőt, VV Veronika exe még a popiparba is megpróbált betörni, és zumbaoktatói törekvéseivel sem hagyott fel. Mindezek, ha csekély mértékben is, de pénzhez juttathatják Cristofelt.

Mivel a hurok azonban egyre csak szorul, így az egykori VV-s most más módon is megpróbál pénzt keresni. A luxusbörtön egykori lakója ugyanis licitálásra bocsátja azt a pólót, melyet a beszavazóshow-n viselt.Cristofel már korábban is licitálásra kínálta ezt a felsőt. A legmagasabb ajánlat akkor több mint kétszázezer forint volt, melyet a kubai csődör jótékonysági célra szeretett volna felajánlani. Ám az üzletet akkor nem sikerült nyélbe ütni.

Fotó: Facebook

Veronika exe a nagyobb összeg reményében most még dedikálta is a ruhadarabot, melyen legendás „Mi van öcsém?” szófordulata is olvasható. A pólóra már több licit is érkezett, melyek között természetesen vannak komolytalanok is. Ám olyan is akad, aki több tízezret adna a skalpvadász egykori ruházatáért. A licitek még mindig érkeznek, így egyelőre nem lehet megtippelni, vajon mennyiért kel majd el VV Cristofel pólója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik