Szórakozás

Cristofel nem kell a TV2-nek

vv-cristofel(210x140)(1).jpg (vv cristofel)
vv-cristofel(210x140)(1).jpg (vv cristofel)

Úgy tűnik, hogy VV Cristofel rohamtempóban halad lefelé azon a bizonyos lejtőn. A hírek szerint az RTL több milliót követel tőle, s miközben ő a TV2-től várja a segítséget, ott nem számítanak rá.

A kubai macsónak is nevezett fiatalember két szék közül bizony a pad alá ült. Hiába reménykedett abban, hogy hasonló karriert futhat be, mint Alekosz, aki az RTL-től a konkurenciához szerződött. Cristofelnek azonban ez nagyon nem jött össze. Nemhogy az RTL által kiszabott többmilliós büntetést nem fizetik ki helyette, de nagyon úgy tűnik, szereplése is csak egyszeri volt a konkurenciánál.

A csatorna sajtószóvivője, Koltay Tamás a Hír24 érdeklődésére elmondta, nem tervezik VV Cristofel foglalkoztatását. Ez azonban azt jelenti, hogy az egykori villalakónak vélhetően teljesen egyedül kell majd előteremteni a többmilliós büntetést, ami, ismerve családi anyagi helyzetét, bizony a família teljes padlóra kerülését is jelentheti.

Ráadásul folyik a rendőrségi vizsgálat is Cristofel ellen, amely azért indult, mert volt szerelme bántalmazással vádolja. Ha a fiút esetleg bűnösnek találják, nem kizárt, hogy börtönbe csukják, de akár újabb pénzbüntetést is kiszabhatnak rá. Ez lenne csak a kegyelemdöfés, ami végképp tönkretehetné az RTL Klub felfedezettjét.

Mindeközben úgy tudjuk, hogy Alekosz RTL-es szerződésszegését egészen másképpen kezeli a TV2, abban az ügyben a görög mellé álltak és segítik a perében is. Igaz, ezt hivatalosan sosem erősítette meg a csatorna, és a perről Alekosz sem nyilatkozhat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik