Szórakozás

Nem úszhatja meg a börtönt az RTL sztárja?

Kibékülhet VV Veronika és VV Cristofel? Igaz a hír, hogy a lány  visszafogadja volt szerelmét?

Az egyik napilap arról számolt be, hogy az egykori villalakó békülni készül korábbi szerelmével, akit azzal gyanúsítanak, hogy bántalmazta őt.

Egyesek szerint Cristofel részéről ez is csak egy trükk lehet, és csakis arra megy ki a játék, hogy Veronika visszavonja a korábban ellene tett feljelentést.

Mint ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, Cristofel ellen egyre több dolog merül fel a nyomozás során, egyáltalán nem kizárt, hogy tényleg börtönbüntetésre ítélje a bíróság. Állítólag még az RTL Klubnál is kutakodtak a volt villalakó után. Nem csoda hát, ha Cristofel mindent bevett annak érdekében, hogy megpróbálják elkerülni a szigorú büntetést.

Hyross Virág, Veronika jogi képviselője a Hír24-nek elmondta, szó sincs arról, hogy ügyfele békülni szeretne Cristofellel. Az ügyvédnő kijelentette, Veronika nem vonja vissza a korábban tett feljelentését. Ráadásul erre még akkor sem lenne lehetősége, ha akarná, hiszen a törvény ezt nem teszi lehetővé számára.

Veronika egyébként jelenleg a körülményekhez képest jól van, nem csoda hát, ha nem szeretné egy ilyen jellegű béküléssel veszélyeztetni a lelki békéjét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik