Szórakozás

Tom Cruise teljesen kikészült – Öngyilkosság?

Katei Holmes nem tudja a vigyort lecsalni az arcáról, miközben Tom Cruise teljesen kikészült a házasságuk végétől. Barátai nagyon féltik a színészt.

Tegnap először mutatkozott Katie Holmes nyilvánosan, hogy részt vegyen Heidi Klum modellkeresőjének forgatásán. A harminchárom éves színésznő mindenkit lenyűgözött, mivel szinte szárnyalt a boldogságtól, borzasztóan kedves volt és egyfolytában vigyorgott. Vagyis tökéletesen érzi magát, egy cseppet sem viselte meg, hogy hivatalosan is elhagyta férjét.

Inkább felszabadultnak tűnik, hiszen ennyire jó formában évek óta nem láthattuk. A jegygyűrűjét viszont már nem hordja. Bár még mindig visszafogottabban ünnepli szabadságát, mint Nicole Kidman tette a válásakor. Ő ugyanis valósággal ugrándozott az utcán örömében.


Visszatért Katie mosolya

Eközben Tom Cruise teljes letargiába süllyedt új filmje, az Oblivion forgatásán. Szomorúan járkál az izlandi díszletek között, nem beszél senkivel, és egyfolytában a jegygyűrűjét fogdossa. A színész ugyanis egyáltalán nem számított arra, hogy válási papírokat kap ötvenedik szülinapjára. Pedig a hírek szerint már hetek óta nem is aludtak egy szobában, és Katie már fél éve folyamatosan veszekszik vele, amiért Tommy átnevelőtáborba akarta küldeni lányukat, Surit.


A gyűrűje viszont eltűnt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik