Szórakozás

Botrány! Kiképzőtáborba küldte apja az 5 éves Surit

Katie Holmesnál akkor telt be végleg a pohár, amikor Tom Cruise el akarta szakítani tőle lányukat, hogy egy hajón neveljenek belőle katonát.

Az elnyomást még csak-csak elviselte Katie Holmes, de az anyai ösztöneit képtelen volt elfojtani. Így amikor Tom Cruise közölte, hogy Suri hamarosan otthagyja őket, és a szcientológiai egyház legmagasabb szintű vallási menedékében fog tovább nevelkedni, nem bírta tovább. Ugyanis ez a hely a Freewinds óceánjáró hajó, ahol a gyerekeket már ötéves koruktól kezdve az egyház tanai alapján készítik fel az életre, amiben a szüleik nem vehetnek részt. A szcientológusok szerint itt lehet csak elérni a legteljesebb szellemi tanácsadást, és ezért jobb nem is történhetne azokkal a gyerkőcökkel, akik itt cseperednek fel.

Katie szerint viszont jobb az, ha Surit ő neveli, és nem többtucatnyi idegen egy hajó fedélzetén. Amiről mellesleg többen állítják, hogy a luxuskörülmények ellenére egy kiképzőtábor, ahol elvakult katonákká alakítják a bentlakókat. Ezért rengeteg támadás érte a Sea Org programot. Viszont ettől függetlenül elég sokan veszik igénybe, és Cruise is óriási rajongója eme furcsa iskolarendszernek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik