Szórakozás

Ezért válik Tom Cruise és Katie Holmes

Tom-Cruise-Katie-Holmes(960x640).jpg (tom cruise, katie holmes, )
Tom-Cruise-Katie-Holmes(960x640).jpg (tom cruise, katie holmes, )

A színésznő azért adta be a válókeresetet, mert megunta férje állandó elnyomását.

Péntek este bombaként robbant a hír, miszerint vége Tom Cruise és Katie Holmes ötéves házasságának. A találgatások természetesen azonnal megindultak, hiszen mindenki tudni akarja, mi juttatta zátonyra az egyik legerősebbnek hitt hollywoodi románcot. Bár igazából ez a házasság csak akkor tűnne álomszerűnek, ha valaki nem ismerné Tomot vagy a világról alkotott nézeteit. Ugyanis Katie szempontjából a kapcsolatuk inkább szólt az elnyomásról, mint az egyenlőségről.

A legnagyobb gondot talán a családon belül betöltött szerepükkel kapcsolatos nézetkülönbségeik okozták. Cruise felfogásában ő a pénzkereső, neki kell, hogy hírneve és sikere legyen. Ezzel szemben Katie-nek le kellett mondania a karrierről. Az egyedüli feladata az lett, hogy lányukat, Surit felnevelje és napi 24 órában kiszolgálja.

Hiszen a lány nemcsak egyetlen közös csemetéjük, de a világ következő nagy vezetője is, akinek minden egyes kívánságát azonnal teljesíteni kell. Legalábbis a papa és több hittársa ezt a sorsot szánta Surinak. Ebből fakad a másik kibékíthetetlen ellentét Katie és Tom között.

Előbbi ugyanis úgy szeretné nevelni egy szem gyerkőcét, ahogyan a többi szülő is teszi. A színész viszont mini felnőttként kezeli az alig hatéves lánykát, és a szcientológia útmutatása alapján taníttatja. Az pedig nem biztos, hogy hasznos, ha robotok tervrajzát verik a fejébe, és űrlények elleni csatára készítik fel.

Tehát Katie sem a karrierjét nem alakíthatta úgy ahogy szerette volna, sem a lányát nem nevelhette úgy, ahogy akarta. Ezek pedig nemcsak Cruise-éknál, de bármelyik másik családban is válóoknak számítana. Persze itt adja magát a kérdés, hogy Dawson egykori haverja annak idején miért ment hozzá Tomhoz. Hiszen a Mission: Impossible sztárja régen is pont ugyanilyen volt. Nicole Kidmanben és Penélope Cruzban szintén azzal oltotta ki a szerelem lángját, hogy zsarnokoskodni próbált, rájuk erőltetve saját vallási tanait.

Ugyanakkor alaposan fel is futtatta mindkét hölgy nevét Hollywoodban. Amire Holmesnak szintén nagy szüksége volt. Így hajlandó volt fejet hajtani jövendőbelije minden allűrje előtt, hogy álma valóra válhasson, és felkerüljön a hollywoodi A-listások közé. Viszont Suri érkezésével minden megváltozott, és Tommy ugródeszkából egy csapásra fegyőrré változott. Az elnyomást öt évig volt hajlandó elviselni Katie, akinél most betelt a pohár.

Bár egyesek szerint nem Cruisené türelme, hanem a szerződésük tartott 2012-ig. Szerintük a párost nem a szerelem, hanem egy kontraktus láncolta egymáshoz. A szerződés tárgya pedig maga Suri volt. A férfiakban rengeteget csalódott Holmes anya akart lenni, Tomnak pedig kellett egy olyan gyerek, aki nemcsak az ő vére, de olyanná is formálhatja, amilyenné akarja. Az öt év viszont ahhoz nem volt elég, hogy igazi családdá formálódjanak, és csak egyre távolabb kerültek egymástól az említett okok miatt. Ám minderre egyelőre senkinek sincs bizonyítéka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik