Szórakozás

Sérült fiút gondoz az RTL sztárja – Elképesztő

Kováts Vera bár sugárzik a boldogságtól, a szakítás okozta sebeket még nagyon frissnek tartja. Ezért nem szeretne újabb részleteket elárulni arról, mi és hogyan történt közte és Baricz Gergő között.

Bár úgy tűnt, Kováts Vera kiheverte a szakítást, a jelek szerint mindez közel sincs így. Az X-Faktor énekesnője most a Reflektornak mesélt arról, pontosan mi és hogyan játszódik le benne a szakítás óta. „Először ezt magamnak kell feldolgoznom, elintéznem és túllépni rajta. Ezért nem beszélek róla” – állítja a fiatal énekesnő.

Úgy tűnik, még hosszú időnek kell eltelnie addig, míg a szakítás okozta hegek összeforrnak. Kováts Vera addig is leginkább társadalmi munkájába temetkezik. Ahogy arról a Hír24 beszámolt, a fiatal énekesnő egy óvodában tölt három hetet, ahol fogyatékos és sérült gyerekekkel foglalkozik. Van egy kis patronáltja, akiről gondoskodnia kell, persze ő ezt örömmel teszi.

Bár ezt a munkát is nagyon élvezi, az éneklést nem szeretné feladni. „Nem gondolok semmi és senki másra, nem gondolok a múltra és a jövőre. Én most tényleg a mának élek. Sőt, inkább annak a percnek, amiben vagyok. Talán ezzel fel tudom dolgozni a történteket. A jókat és a rosszakat egyaránt” – árulta el a tinilány, aki egyelőre nem szeretne belevágni egy új kapcsolatba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik