Szórakozás

Már függő a fiatal RTL-es? Elképesztő hír

Baricz Gergő (Baricz Gergő)
Baricz Gergő (Baricz Gergő)

Baricz Gergő teljesen új életet kezdett Kováts Verával való szakítása óta. Saját lakásba költözött, és élvezi az élet örömeit.

Kováts Vera és Baricz Gergő nemrég úgy döntöttek, inkább külön utakon járnak, hiszen szerelmük nem bírja el a távolságot és a sok munkát. A fiatalok azóta mindketten sajátos módon próbálják feldolgozni a szakítást.

Kováts Vera a fogyatékkal élőknél végzett társadalmi munkával temeti el a fájó emlékekről a gondolatait, míg Baricz Gergő új életét építi. Az énekes ugyanis külön költözött egykori X-Faktoros társától, Demes Tamástól, és ma már saját otthonát csinosítgatja. Baricz Gergő most kezdi felfedezni az önálló élet szépségeit és nehézségeit.

„Én nem akarok több tűzhelyet pucolni… nem akarok … Én többé nem… – nah, kb. ezzel a gondolattal fekszem le” – osztotta meg az egyedüllét első nehézségét a Facebookon Baricz Gergő, aki most már önállóan vezeti a háztartást is. Ám nemcsak a nehézségeket, hanem az élet szépségeit is kezdi újra felfedezni az X-Faktor üdvöskéje. Ráadásul egy új dolognak is rabja lett magányában.

„Én azt hiszem, ezentúl komoly függő leszek… kávéfüggő! Ma vettem egy olyan kávéfőző gépet, amivel ha kávét főzők, a pohárba ömlő kávé könyörögni kezd, hogy igyam meg. A cappucinóról nem is beszélve. Még mindig az energia hatása alatt vagyok, és pörgök a lakásban” – osztotta meg új függőségét rajongóival Baricz Gergő, aki így a házimunkát is sokkal jobban élvezi.

„Úgy érzem, így nem lesz nehéz megbarátkozni a szintén újonnan beszerzett porszívóval sem. Na meg a vásárlás közepette egy spontán közönség találkozó is becsúszott a programomba. Jól esett ez a sok teendő mellett …” – írta közösségi oldalán az X-Faktor énekese, akinek rengeteg fellépése van a tehetségkutató befejeztével is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik