Szórakozás

Rohamot kapott az RTL sztárja

Kovats-Vera(210x140)(2).jpg (Kováts Vera)
Kovats-Vera(210x140)(2).jpg (Kováts Vera)

Kováts Verát olyan sok levéllel halmozzák el a rajongók, hogy a tinilánynak alig marad ideje megválaszolni azokat. Az énekesnő így megválogatja, mire reagál és mire nem.

Szinte egy másodpercre sem enyhül az érdeklődés a legutóbbi X-Faktor széria énekesei iránt. A rajongók még mindig ízekre szedik a műsorban feltűnt énekeseket. Így van ezzel Kováts Vera is, akinek ráadásul tanulmányait is össze kell hangolnia bokros teendőivel.

Ám a rajongókat a legkevésbé sem érdekli Vera leterheltsége: mindent tudni akarnak kedvencükről. Ezért levelekkel bombázzák őt, melyeket a fiatal lány nem győz megválaszolni. „Sziasztok!!! Húúúú, most aztán nekiülök és mind a százötvenhárom darab levelet elolvasom. Mert, hogy pontosan százötvenhárom levelet írtatok nekem! Jó kis kora esti program, hehe. Nade ha tovább halogatom még több lesz, és arra meg már képtelenség lenne válaszolni” – írta rajongóinak Kováts Vera, aki két-három órán keresztül válaszolt a levéláradatra.

„Előre szólok hogy a “szia, hogy vagy?” és a “sdjhélksjac” töltetű üzenetekre NEM TUDOK értelmesen válaszolni! Ne haragudjatok rám. Aki szép hosszú üziket küld, sok-sok mondanivalóval, na arra szíves örömest válaszolok” – írta az énekesnő, aki a levelek megválaszolásakor kissé ki is borult.

„Százötvenhárom levél volt. Ebből tizennégyre válaszoltam már, és most százhatvanegy olvasatlan levelem van.  Ez nem igaz. Ez egy öngyilkosság volt részemről. Már hiszti rohamom is volt” – tette közzé közösségi oldalán az énekesnő, aki kissé soknak érzi a hozzá záporozó üzenetek mennyiségét. „Másfél órája csinálom és még mindig száznegyvenöt olvasatlan levelem van. Ki akartok nyírni? Amúgy nagyon kedvesek a levelek, szeretem őket olvasni, csak kicsit sok” – vallotta be az énekesnő, aki bejegyzései mellé több mosolygós ikont is beszúrt, hogy csillapítsa rajongói türelmetlenségét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik