Szórakozás

Szabó Zsófi visszavárja a szerelmét

A Mokka műsorvezetői, Demcsák Zsuzsa és Vujity Tvrtko, valamint Szabó Zsófi és a leginkább érintett, Száraz Dénes ötletbörzét tartottak, miként hozhatnák vissza a forgatókönyvírók a Jóban Rosszban sorozatba Tamás atyát.

Nem csupán Betty Tanakis várja vissza Tamás atyát a Jóban Rosszban sorozatban, de a lány karakterének megformálója, Szabó Zsófi is nagyon szeretné, ha úra együtt forgathatna Száraz Dénessel. “Jöjjön vissza, bárhogy” – szögezte le a szép szőkeség a Mokka stúdiójában Demcsák Zsuzsa kérdésére.

“Rengeteget forgattunk együtt, rengeteget voltunk együtt Dénessel, többet, mint minden más pasival” – nosztalgiázott Zsófi, aki ötleteket is adott Nagy Tamás producernek, hogyan hozhatná vissza a színészt.  “Visszajöhetne rosszfiúként, aki csak véletlenül hasonlít Tamás atyára” – vélekedik a szőke színésznő. “Az volt a baj a karakterrel,  olyan hosszan volt írva, hogy egyház vagy Betty, hogy ebben már nincs több” – tette hozzá Dénes.


Száraz Dénes elmesélte, hogy a minap felhívta Nagy Tamás, és elújságolta, hogy az egyik benzinkúton megszólították, amikor fizetni akart. “Maga az a producer. Akkor nekem ne adjon borravalót”.

„Atya, jöjjön valahogy vissza!” – így szólították le Száraz Dénest a napokban az utcán. Mint már megírtuk, a Jóban Rosszban rajongói nem tudják elfogadni, hogy kiírták Tamás atya karakterét a sorozatból, követelik, hogy valahogy hozzák vissza.


A színész elmondta, ő is nagyon szeretne újra forgatni a stábbal, és azt is elárulta, egyáltalán nem kizárt, hogy ez előbb-utóbb megtörténik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik