Szórakozás

Belegázolt a színésznő lelkébe Hajdú Péter

Hajdú Péter egy poénosnak szánt megjegyzéssel bántotta meg egyik legjobb barátját, Szabó Zsófit. A színésznő azonnal reagált a beszólásra.

Régmúlt időkre nyúlik vissza a Hajdú-Sarka házaspár és Szabó Zsófi barátsága. A hármas mindig is összetartott, még akkor is, amikor a színésznő nehéz periódusban volt. Így volt ez akkor is, amikor Szabó Zsófi szakított korábbi kedvesével, Mártha Imrével, és Kata segített a fiatal lánynak elköltözni az egykori szerelmi fészekből.

Ahogy Hajdú Péter boronálta össze a Jóban Rosszban szereplőjét Berki Krisztiánnal, amikor a páros még nem vállalta nyíltan a szerelmet. A páros ugyanis kezdetben tagadta a románcot – Zsófi és Berki még a hírbehozáson is felháborodtak – Hajdú Péter műsorában mégiscsak elismerték, hogy egy párt alkotnak.

A Hajdú házaspár és Zsófi barátsága az akkori felhajtás ellenére sem szakadt meg. Ám Hajdú Péter egy kissé túlfeszítette most az évekre visszanyúló barátság határait. Ugyanis egyetlen megjegyzésével sikerült megbántania régi barátját. Szabó Zsófi közösségi oldalán reagált a showman rosszalló mondataira.

„Sziasztok! Forgatunk! Rögtönzött fotó két jelenet között az öltözőben! Ezt a mosolyt Hajdú Péternek küldöm, aki kepes volt ma egy vicces beszólással megbántani…Péter én így szeretlek. Csakhogy fogalmad sincs, mennyi lemondással jár az, hogy én ezt az életmódot választottam. Lehet, hogy nincs még kockás hasam,de kőkeményen dolgozom érte! Ez nem egy fogyókúra, aminek a(gyors)végén mindenki megdöbbenve tapasztalja, hogy lefogyott az illető! Itt hosszú és kitartó hónapok után látszik a változás, de persze ezt Te úgysem érted. Igenis büszke vagyok arra, hogy napról napra közelebb kerülök a célomhoz, ezzel példát mutatva másoknak!” – írta rajongóinak a színésznő, aki továbbra is naponta több órát edz azért, hogy elérje a számára áhított alakot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik