Szórakozás
száraz dénes szabó zsófi ()

Kétségbeesett nézők gyűjtenek aláírás Tamás atyáért

hir24
hir24

2012. 05. 16. 13:10

Nézői levelek százai, kétségbeesett üzenetek, aláírásgyűjtés követte a hírt, hogy Tamás atya karaktere tragikusan távozott a Jóban Rosszban-ból. A TV2 sikersorozatának alkotóit és a csatornát is elgondolkodtatta a közönség heves reakciója, és éppen egy nézői ötlet alapján az a döntés született, hogy május 22-én különleges búcsúepizóddal köszönnek el Száraz Dénes karakterétől.

A hazai sorozatok történetében nem volt még példa arra, hogy egy szereplő távozása ekkora nézői felindulást váltson ki. Tamás atya karakterét annyira megszerette a közönség, hogy halála hírére a rajongók aláírásgyűjtésbe kezdtek és tüntetést terveznek elhunyt kedvencük jövője érdekében. A páratlan mennyiségű levél és üzenet nem csak Száraz Dénest hatotta meg, a TV2 sikersorozatának alkotóit is elgondolkodtatta.

„Sejtettük, hogy Tamás atya halála megrázza a sorozat rajongóit, azt azonban nem gondoltuk volna, hogy a tragédia ennyi embert mozgat meg. Hihetetlen mennyiségű levél és üzenet érkezik hozzánk, többezres csoportok szerveződnek a közösségi site-okon, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül, hiszen mi a közönséget szolgáljuk.” – árulta el Nagy Tamás.

„A TV2 azonnal létrehozott egy e-mailcímet, ahová várjuk a nézők ötleteit, hogyan lehetne feltámasztani a karaktert, és sok ezer érdekes verzió mellett ide érkezett az a kívánság is, hogy a rajongók szeretnének méltó módon búcsút venni Tamás atyától. Ez egy olyan igény, amit módunkban áll szinte azonnal teljesíteni, ezért most azon dolgozunk, hogy a jövő héten egy speciális emlék-epizódot láthassanak a nézők Tamás atyáról.” – mondta a TV2 sikersorozatának producere.

„Tamás atya halála rekordmennyiségű nézőt ültetett a képernyők elé, meglátjuk, hogy elköszönni is eljönnek-e ilyen sokan. Ha igen, el kell gondolkodnunk a jövőn.” – tette hozzá Nagy Tamás.

(32).jpg ()

A Tamás atyának szentelt Jóban Rosszban rész jövő héten kedden, május 22-én kerül képernyőre. A sorozat készítői ezután fogják átgondolni – a nézői ötleteket is figyelembe véve, amelyeket a jrotletek@tv2.hu címre várnak –, hogy visszatérhet-e valaha Száraz Dénes Csillagkútra.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Budapest, 1968. április 12.
Mátrai Zsuzsa énekesnő részt vesz az Egy óra Majláth Júliával című műsor felvételén. A műsort húsvét hétfőn mutatják be a Magyar Televízióban Kalmár András rendezésében.
MTI Fotó: Patkó Klári
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.