Szórakozás

Kutyája lett a múzsája Kis Hegedűs Rékának

Kis Hegedűs Réka elkötelezett híve a csivava kutyáknak, így a hányatott sorsú kutyák támogatásán át a kutyaakadémiáig sokat tesz ezért a fajtáért. Sőt, az idei csivava majálison még a kutyusa ihlette kollekciót is bemutatja.

Szinte nincs olyan periódus Kis Hegedűs Réka életében, ami ne arról szólna, hogyan segítse az általa – és sok száz gazdi által – imádott csivava kutyusok közösségét. A csinos hölgy modellkarrierjét háttérbe szorítva dolgozik azon, hogy minél jobbá tegye a csivavát tartók életét. Pedig annak idején nem ez a fajta volt Réka kedvence.

„Amikor kutyust választottam, az volt a legfontosabb, hogy kicsi legyen, mivel a lakásom adottságai nem engedhettek meg egy nagy kutyát. A mopsz és a vizsla volt a kedvencem, de most már semmi pénzért nem választanék más kutyust. Persze a nagyobb kutyáról sem mondtam le. Ha családi házban fogok élni, annak is eljön az ideje” – árulta el a Hír24-nek Kis Hegedűs Réka, aki szerint egy csivava remek választás. Ám ugyanúgy, mint minden más kutyával, ezzel is foglalkozni kell.

„Sokan azt hiszik, hogy azért mert a csivava pici, nem igényel akkora törődést. Pedig ugyanúgy, mint bármelyik másik állatot, gondozni, tanítani kell. Persze nem baj, ha valaki egyfolytában magával hordja a kutyáját, de attól még szocializálni és nevelni kell” – nyilatkozta a modell, akinek életét alapvetően határozza meg a felelős kutyatartás.

„Az Óbudai Kutyakiképzővel indítottunk egy csak kistestű kutyákra alapozott tanfolyamot, a Csivava Akadémiát, ahol a gazdik hasznos tanácsokat kaphatnak. Még a legelhanyagoltabb, agresszív kutyusokon is tudunk segíteni. Persze csak akkor, ha a gazdi otthon is foglalkozik vele” – mondta Réka, aki idén harmadik alkalommal szervez majálist a fajta szerelmeseinek.

„Minden évben megduplázódik a rendezvény résztvevőinek száma. Ahogy eddig, most is lesz kutyaszépségverseny és agility verseny is. Május 19-én egy nagy buli keretében, gyerekprogramokkal és szakmai tanácsokkal várjuk az érdeklődőket” – mondta a vonzó celeb, aki egy új oldalát is megmutatja a rendezvényen.

„Itt fog bemutatkozni a kutyusom, Joey által ihletett kollekció is. Bár Joey nem szereti, ha öltöztetik, a ruhákhoz mégis ő szolgáltatta a modellt. Ráadásul a pólók női-, férfi- és gyermekméretben is kaphatóak lesznek. Később pedig pizsamát és fehérneműt is szeretnék a kollekció részeként piacra dobni” – árulta el Kis Hegedűs Réka, aki szombaton várja az érdeklődőket majálisára az egyik óbudai kutyaiskolában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik