Élet-Stílus

Divatos kutyák és trendi gazdáik

Hétvégén lezajlott a második Csivava Majális, ami hazai rekordot is döntött.

Az egy négyzetméterre jutó almafejű kutyusok és szexi modellek száma megszaporodott a római-parti Holiday Beach Budapest teraszán. A rendezvényen több híres gazdi is jelen volt, Somló Tamás kislányával és Thádé kutyával, Kustánczi Lia Roni és Lili kutyával, Bertók Maya Miával, Hamvai P.G. Discóval és Pirner Alma is kis kedvencével jelent meg. A több mint 500 látogató hazai rekordot döntött, hiszen magyarországi rendezvényen – egy időben és egy helyen – még soha nem volt együtt ennyi csivava.

A főszervező, a gyönyörű Kis Hegedűs Réka szerint a legnagyobb sikert a kutyaszépségverseny és a divatbemutató aratta. Ezen a sztárok a kutyusaikkal vonultak fel. A Candy Fashion is jelen volt kutyakollekciójával és Réka csivavás pólói, amit a Sugarbird szárnyai alatt tervezett szintén óriási sikert arattak.

Bizonyítékként, hogy a férfiak is elérzékenyülhetnek néha, Hamvai PG élete legkedvesebb élményeként emlegeti az eseményt. Kis Hegedűs Réka egy ígéretet is tett: „Nagyon örülök, hogy ismét ennyi gazdi és kutyus látogatott el a majálisra, rengetegen jöttek vidékről és külföldről is. Országos rekordot sikerült felállítanunk! Ennyi csivava egy helyen még nem tartózkodott az országban! Ígérem jövőre is megrendezésre kerül a rendezvény, és ismét nagyobb helyszínen!” – fogadkozott a modell.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik