Szórakozás

Végre – Megmutatta szerelmét az RTL Klub üdvöskéje

Nem rejtegeti tovább a nyilvánosság elől szerelmét VV Eszter. Az ügyvédnő a Reflektor magazin kamerái előtt jelent meg először párjával, az építőipari vállalkozóval.

Láthatóan nagy a harmónia a villa jogásza és választottja között. A lány akár arra is képes lenne Imréért, hogy felhagyjon a fővárosi élettel, és a párja vidéki otthonába költözzön, ahol egyébként már így is rengeteg időt tölt. A szerelmesek arról is beszámoltak, hogy valójában a férfi volt az, aki kinézte magának a villalakót. Már akkor elhatározta, hogy randira hívja, amikor Eszter még javában élvezte a villalétet. Ám amikor a lány kiesett a játékból, Imre rögtön a tettek mezejére lépett. Megszerezte a telefonszámát és találkára hívta az ügyvédnőt, aki rövid gondolkodási idő után beadta a derekát. Ma már tudja, hogy jól döntött.

Eszter egyébként azt sem tagadja, nagyon imponált neki, hogy egy férfi ennyire odáig van értve, ezért is adott neki egy esélyt. Az ügyvédnő ugyan gyakran eljátszik a családalapítás gondolatával, de elárulta, most nem ez a központi kérdés az életében. Mint mondja, ez a kapcsolat jelenleg minden szempontból kielégítő számára, és nagyon élvezi, hogy végre igazi nőnek érezheti magát párja mellett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik