Szórakozás

Ő lenne a ValóVilág igazi nyertese?

Bár a ValóVilág 5 főnyereményét VV Attila vihette haza, de VV Eszter is igazi nyertesnek érzi magát. Megtalálta élete párját, akinek gyereket is szülne.

Semmit sem sejtett villába költözésekor VV Eszter arról, hogyan és miként befolyásolja majd a játék az életét. Az ügyvédnő nem számított rá, hogy felfüggesztett praxisát kockára teszi a műsorban való szereplésével. Ahogy azt sem gondolta volna, hogy épp a műsornak köszönhetően talál majd rá álmai férfijára. „Egy hónapja vagyok kapcsolatban. A játék után pár nappal tettem egy nyilatkozatot, amely szerint férjre vágyom. Rá két napra már csörgött is a telefonom, s a vonalban lévő férfi közölte, hogy ő épp feleségre vágyik” – árulta el egymásra találásuk történetét VV Eszter, akinek szerelmi élete turbó fokozatra kapcsolt a beszélgetést követően.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

„Találkoztunk, randiztunk, aztán egy wellness-hétvégét is együtt töltöttünk. Egy igazi gáláns lovagra leltem a személyében” – mesélt párkapcsolatáról az ügyvédnő, aki azt se bánná, ha a gyermekáldás is beköszöntene. „A villában csináltam egy terhességi tesztet. Sokan megkérdezték miért pont ott és akkor. Én meg úgy voltam vele, hogy ha megvan az esélye annak, hogy babát várok, nincs értelme húzni az időt. Nem volt rajtam semmilyen izgalom. Sőt, inkább kíváncsi voltam az eredményre” – mondta VV Eszter, aki kissé csalódott volt, mikor kiderült, hogy a teszt negatív. „Bevallom egy kicsit már bele is éltem magam. Egyáltalán nem bántam volna, ha úgy jön ki a lépés, hogy babát várok. A párommal mindketten érezzük, hogy nekünk hosszú távú dolgunk van egymással. Szeretjük egymást, és mindennél boldogabbak vagyunk együtt. Így bármikor jöhet a baba is” – mondta a teltkarcsú valóságshow-szereplő lelkendezve.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik