Szórakozás

Rengeteget fogyott az RTL Klub felfedezettje – Beteg?

Dadi Eszter rengeteget fogyott az utóbbi hónapokban. A ValóVilág játékosa azt mondja, teljesen egészséges, nem betegség az oka a nagy súlyvesztésnek.

Míg a ValóVilág ötödik szériájának játékosai mind jócskán meghíztak, addig a villa jogásza, Eszter jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg. A Hír24-nek elárulta, 10 kilót adott le az utóbbi hónapokban. Az ügyvédnőt sokan bántották testalkata miatt, amikor beköltözött a luxusbörtönbe, bizonyára tudat alatt ez is fogyásra ösztönözte:
“Én az a típus vagyok, aki, ha stresszel eszik. Szóval nekem az izgalom miatti koplalás nem jött be a villában. Amikor beköltöztem a luxusbörtönbe, azt láttam, hogy mindenki sokat hízott, amiből én szerettem volna kimaradni. Elhatároztam, hogy tudatosan táplálkozom, hiszen a villában végre volt időm odafigyelni magamra. Az étrendemből kiiktattam a szénhidrátot, a cukrot és sok folyadékot ittam. Ez elég volt ahhoz, hogy leadjak 10 kilót. Most már nem szeretnék többet fogyni, inkább formálni szeretném a testem. Arra készülök, hogy rendszeresen edzek.”


Fotó: RTL Klub

Eszter nagy átváltozását az is bizonyítja, hogy míg korábban inkább a nagy méretek között kellett keresgélnie a butikok polcain, addig mostanra a teljesen átlagos ruhákat vásárol magának. Nem titkolja, villaléte előtt 40-42-es méretű holmikat hordott, míg most már a 38-as nadrágokba is belefér. Az ügyvédnő emiatt sok dicséretet kap ismerőseitől és természetesen idegenektől is.

Persze a férfiak is ostromolják, mióta kijött a villából. A közösségi oldalakon számos rajongója van, de akad egy olyan férfi is az életében, aki nem csupán egy a sok hódoló közül. Eszter a Hír24-nek beszélt először arról, hogy megismerkedett valakivel, és meglehetősen jó irányba halad a kapcsolatuk. Az ügyvédnő részleteket nem akart elárulni bontakozó románcáról, de azt nem titkolja tovább, hogy nagyon boldog. Egyelőre randizgat, de reméli, több is lehet a dologból. Eszter titokzatos udvarlója állítólag talpig úriember, és kitartóan udvarol az ex-villalakónak.

Az ügyvédnő azt is elárulta, volt párjával már biztosan nem kezdik újra kapcsolatukat, azt a dolgot örökre lezárta magában.

Bochkor Gábor visszaszólt az őt támadóknak. Nem tartja magát kevesebbnek kollégáinál, és igenis van helye a Mega zsűriben. KLIKK IDE a folytatásért!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik