Szórakozás

Exkluzív! Örökbe fogad a TV2 műsorvezetője

Vámos Erika gyereket szeretne, ám mivel egyedül él, az örökbefogadás mellett döntött. A TV2 műsorvezetője őszintén vallott legbensőbb titkáról a Hír24-nek.

Az ismert televíziós 2 és fél évvel ezelőtt vágott bele a procedúrába, és bár tudta, hogy egyedülálló nőként nem lesz egyszerű dolga, azért arra ő sem számított, hogy 6-7 évet kell várnia, amíg teljesülhet az álma.

„Ha házas lennék, akkor több lehetőségem is lenne örökbefogadásra. Abban az esetben alapítványok segítségét is kérhetném, akik nyílt örökbefogadással foglalkoznak, ám így ebből ki vagyok zárva. Ezt diszkriminációnak érzem. Amikor elindítottam a folyamatot, nem titkolták, hogy éveket kell majd várnom. Persze, ha kamaszt is magamhoz vennék, ez az idő lerövidülhetne, de én is csecsemőt szeretnék” – mesélte Erika, aki elsősorban 3 év alatti babát szeretne.


Vámos Erika (Fotó: TV2)

Erika attól sem zárkózik el, hogy mindjárt két gyermek kerüljön hozzá. Adatlapján feltüntette, hogy testvéreket is szívesen magához vesz. Ebben az esetben a nagyobbik gyermek életkorát 6-8 évben határozta meg. A műsorvezető tudja, hogy még hosszú procedúra előtt áll, mire végre anya lehet, de nem adja fel. Mosolyogva és hihetetlen türelemmel mondja: az idő mindenképpen neki dolgozik.

Erika még Sri Lankára is elutazott, hogy érdeklődjön az helyi örökbefogadásról. Végül ott is elindította a folyamatot. Egyáltalán nem elképzelhetetlen ugyanis, hogy azon a csatornán keresztül sokkal hamarabb jut babához.

Amíg nem babázhat, mással köti le energiáját a TV2 műsorvezetője
„A kollégáim is tudják, mennyire kötődöm az állatokhoz, a kutyákhoz, szinte már a nyelvükön is beszélek. Rengeteg időt foglalkozom velük, nagyon fontos szerepet töltenek be az életemben” – árulja el Erika, aki a közelmúltban a Cerberos-Csivavafajtamentő csoport jótékonysági nagykövete lett. Ez a tevékenység nagyon közel áll a szívéhez. Volt, hogy egyszerre nyolc ebet gondozott, jelenleg hat csivavát babusgat saját otthonában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik