Szórakozás

Súlyos betegségéről vall a TV2 sztárja

Kilenc hónap kényszerpihenő után tér vissza a TV2 képernyőjére Vámos Erika. A műsorvezető elviselhetetlen gerincfájdalmakkal küzdött.

Vámos Erika kérésünkre készségesen beszélt az elmúlt hónapokról. A műsorvezető elmondta, a múlt év végén hátfájással kezdődött betegsége, mely hónapok teltével egyre jobban kínozta.

“Egy idő után ott tartottam, hogy alig bírtam felkelni az ágyból. Este odakészítettem az éjjeliszekrényemre a fájdalomcsillapítókat, csak azt követően bírtam csak lábra állni, hogy beszedtem őket. Volt, hogy sírtam a fájdalomtól. Közben pedig orvostól orvosig jártam, nagyon sok vizsgálatot elvégeztek rajtam, amíg valószínűsítették, hogy a csigolyagyulladás a többi ízületre és az egész gerincemre átterjedt” – emlékezett vissza Erika.

A műsorvezető azt sem titkolta, a fájdalmak mellett félelmek is gyötörték.
“Már a legrosszabbra is gondoltam, eszembe jutott, lehet, csontrákom van, és akadtak olyan pillanatok, amikor nem hittem, hogy valaha meggyógyulok. Egy hónapot töltöttem kórházba, szteroidokat kaptam, amelyektől húsz kilót híztam” – mondta el a televíziós.

Erika megosztotta velünk, hogy egy orosz származású akupunktúrás doktornőnek köszönheti a gyógyulását. „Már az első alkalom után javult az állapotom, az ötödik kezelés után pedig mintha elvágták volna a fájdalmat” – mesélte. „A gerinctornát mindennap el kell végeznem, de ha így teszek, valószínűleg nem újul ki soha többé a betegségem, ami egyébként a gerincferdülés miatt alakult ki” – mondta Erika.

A műsorvezető arról is vallott, hogy bár meggyógyult, a betegség maradandó változásokat hagyott a személyiségén. “Mindig imádtam a nyüzsgést, vérbeli urbánus lány voltam. Ám nemrégiben kiköltöztem Nagykovácsiba, ahol megtaláltam az igazi helyemet. Egész nyáron kétszer jöttem fel Budapestre, de rögtön hazavágytam a természetbe. Régebben elképzelhetetlen volt, most pedig kutyákat tartok: hét csivavám van, és tenyészteni szeretném őket” – mesélt terveiről, a Több mint Testőr műsorvezetője.

Erika elmondta, betegsége miatt különösen sajátjának érzi a műsort.
„Remélem, olyan tippeket és tanácsokat adunk, olyan alternatív gyógyászati lehetőségeket tudunk megismertetni a nézőkkel, amelyek segítségével a lehető leghamarabb megtalálják a megfelelő szakembert. Az első adás éppen a gerinc megbetegedéseivel foglalkozik majd.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik