Szórakozás

13 évesen már szexelt a magyar bálvány

Bár ő maga csupán 13 éves volt, Kozsó úgy véli a 16-17 éves kor az ideális az első szexuális együttlétet. A házasság előtti testi kapcsolat tiltását azonban lehetetlennek és balgaságnak tartja.

A káros-e a házasság előtti szex? – témában fejtette ki véleményét a Hír24-nek Kozso. A magyar zenész szenvedélyesen érvelt amellett, hogy balgaság lenne nehezményezni, pláne tiltani a boldogító igen kimondása előtti szexuális együttlétet. “Nem olyan világban élünk, hogy ez megvalósítható lenne és értelme sincs” – vallja.


Fotó: TV2

“Nélkülözhetetlen, elhagyhatatlan, kötelező, hogy a partnerek megtapasztalják, működik-e közöttük a kémia” – vélekedik Kozso. “Napjainkban olyan szinten jelen van a szexualitás, hogy nem lehet szabályokhoz kötni” – folytatta. “Más kort élünk most, mint amikor én voltam tizenéves. Mint minden apa, én is féltem a lányomat, de neki is mindig azt mondtam, ha érettnek érzi magát, nyugodtan menjen bele szexuális kapcsolatba. Igaz, szerencsém volt, ő 17 éves kora előtt nem igényelte az ilyesmit” – mesélte a zenész.

Kozso arról is beszélt, hogy náluk sosem volt tabutéma a szex. “Én is beszélgettem erről a lányommal, és a lányok, akikkel együtt éltem is segítettek ebben” – tette hozzá.

A híresség azt is leszögezte, nem tartja jónak, ha 14 éves kamaszok bonyolódnak szexuális viszonyba, hiszen ők még nem érettek a testiséghez. Ennek ellenére azt is elárulta, 13 éves volt, amikor egy idősebb lánnyal elveszítette a szüzességét és a mai napig nem bánja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik