Szórakozás

Mester Tamás “beleszeretett” a fiatal lányba

A Megasztár első válogatójának legmegosztóbb fellépője volt Réti Nóra. A tizenhét éves gimnazista lány reméli, a párbajban Bereczki Zoltánt is sikerül meggyőznie. A fiatal énekessel beszélgettünk.

-Nagy port kavart az előadásod a stúdióban? Meglepett, hogy ilyen szélsőséges hatást váltottál ki a zsűriből? Mester Tamást már a megjelenéseddel is lenyűgözted, Bereczki Zoltán pedig – ahogyan mondta – „nem kajálta be a produkciódat”.

– Valójában nem csodálkozom, tudom, hogy megosztó ember vagyok, itt sem számítottam másra. Azon kicsit meglepődtem, hogy pont Bereczki nem juttatott tovább. Azt gondoltam, mivel ő színész, fontosabb számára a színpadi jelenlét bárminél. Nekem pedig ez a lételemem, több darabban játszottam már. Azt, hogy a hangommal kapcsolatban ért kritika, elfogadom, tudom, rengeteget kell tanulnom még, de ha bekerülök a döntőbe, szerintem jól veszem majd az akadályokat. Bereczki Zoltán azt mondta velem kapcsolatban, nem tudja, elbírom-e a tehetségkutatóval járó terheket, de én biztos vagyok benne, hogy nem lesz baj.


Mester amint meglátta, “beleszeretett” Fotók: TV2

– Mester Tamás azon viccelődött, hogy első látásra kis híján “beléd szeretett”, és ahogy meglátott, már legszívesebben megnyomta volna a zöld gombot. Igaz, nem is várt vele sokáig. Nem tartasz attól, hogy rádsütik, a külsőd által érvényesülsz?

– Még egy hét sem telt el az adás óta, máris kapok ezzel kapcsolatban kritikákat, negatív hangvételű kommenteket. Már nem is olvasom ezeket. Mi lesz később… Volt, aki azt vágta a fejemhez, hogy ennél rövidebb szoknyát fel sem húzhattam volna. Mindemellett bízom benne, hogy a hangom, a kisugárzásom juttatott a legjobb huszonnégybe. Szerencsére azért több jót kapok, mint rosszat, az étteremben, ahol néha énekelek, már autogramot is kértek.

– Gondolkoztál már azon, kivel, milyen karakterű énekessel párbajoznál?

– Rengeteget. Azt hiszem, egy hozzám hasonló személyiségű fiúval, aki épp annyira imádja a szereplést, mint én.

– Néhány hét múlva eldől, továbbjutsz vagy sem…

– Arra, hogy nem választanak be, nem is akarok gondolni. Született optimista vagyok. Ha bekerülök a döntőbe, akkor az iskolai ügyeim lesznek bonyolultabbak. Biztosan nem tudok bejárni, de van lehetőség arra, hogy osztályozóvizsgát tegyek év végén. Az éneklés a mindenem, de a tanulás is fontos, irodalomból OKTV-versenyen veszek részt, a második fordulóba is bekerültem.

– Ha nem énekes leszel, mivel foglalkoznál?

– Énekes leszek, de  civil szakmát is választok mellette. Olyan szakmát, ahol emberekkel foglalkozhatok. Imádok beszélni.


“Ha most kiesek, egy darabig nem próbálkozom tehetségkutatóban”

– A szüleid, barátaid támogatják a megasztáros szereplésedet?

– Anyu és apu nagyon izgulnak, hogy minden a vágyaimnak megfelelően alakuljon. A barátaim is szurkolnak. A volt barátom…? Őt nem tudom, hónapokkal ezelőtt szakítottunk, ami nagyon megviselt. De biztos ő is nézi a műsort. Azt mondtam, hogy a gitártanárom nevezett be?

– Magadtól nem jelentkeztél volna?

– Nem tudom… De ha most kiesek, egy darabig nem próbálkozom tehetségkutatóban. Akkor elfogadom, hogy nem így kell érvényesülnöm. De a zenélést akkor sem hagyom abba.

 

Ha lemaradtál Nóra megasztáros produkciójáról, itt megnézheted:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik