Szórakozás

Alig mert színpadra lépni a Megasztár továbbjutója

Nem ártott Szűcs Ádám Megasztár-beli produkciójának lámpaláza. Négyből három zsűritagot sikerült meggyőznie, így továbbjutott.

Ahogy a tehetségkutatók esetében lenni szokott, a Megasztár 6 válogatásán is sokan voltak, akiknek önbizalma jócskán túlszárnyalta tehetségét. Most is sokan vetették alá magukat a megmérettetésnek a legkisebb tehetség híján, de olyan is akadt, akiben ugyan volt kakaó, de nehezen tudta legyőzni félelmét a színpadra lépés előtt.

Szűcs Ádám egy kis időre megnyugodhatott, hiszen a zsűri továbbjuttatta, így ott lehet a Top24-ben, de produkciója előtt úgy tűnt, már-már feladja álmait. Amikor sorra került, kijelenette, még nincs készen ahhoz, hogy megmutassa magát, és hozzátette, rettentően lámpalázas.

Amíg családja Claudiával a színfalak mögött szurkolt Ádámnak, addig a fiúba Tilla próbált lelket önteni hosszú perceken keresztül. A produkció végül a lámpaláz ellenére jól sikerült, csupán Bereczki Zoltán asztala alatt nem váltott zöldre a lámpa: Mester Tamás elmondta, kicsit őrültnek tartja Ádámot, Falusi Mariann szerint pedig iszonyatosan cuki a fiú.

Nos, az biztos, hogy Ádám már ott lesz a Top24-ben, abban pedig csak bízhatunk, hogy a válogatáson aratott sikere után magabiztosabban megy fel a színpadra. Ádám produkciója IDE KATTINTVA visszanézhető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik