Szórakozás

Hirtelen múlt sztárság: 28 ezer forintból él a TV2 felfedezettje

Hiába vált egykor nevetség tárgyává Mr. Bikicsunáj, bízik a tehetségében. Nem is nagyon találja helyét a civil életben. Pedig a könnyen jött sztárság könnyen is múlt el.

A Megasztár 5. szériájának castingszárja, Szarka László, vagy ahogy mindenki ismeri, Mr. Bikicsunáj csak nem adja fel. A “halandzsa angoljával” internetes mémmé váló ököritófülöpösi biztonsági őr a konkurencia Csillag születik versenyébe jelentkezett. Egy darabig töretlenül bízott abban, hogy ezúttal az élő adásokba is bekerül, ám most, ahogy telik az idő, kezdi elveszíteni a reményt.

László az eltelt hónapok alatt úgy tűnik, átértékelte “munkásságát”, ezúttal más technikával készült a tehetségkutatóra. “Amíg a Megasztárra hallás után tanultam a szöveget, most le is írtam magamnak. Így most ‘igazi angolul’ énekeltem el a Pet Shop Boys egyik slágerét” – mesélte. “Szerintem tetszett a zsűrinek, utána még interjúra is hívtak” – értékelte produkcióját, majd hozzátette, lehet, tévedett, ugyanis a mai napig nem hívták vissza a következő fordulóra.

Mr. Bikicsunáj a Megasztár 5 válogatása után bízott karrierje beindulásában. “Néhány hónapig hívtak fellépni, még pénzt is kerestem vele, a nők intim testrészeikre is kértek aláírást, népszerű voltam”  – emlékszik vissza a régi szép időkre.

“Azóta azonban biztonsági őrként sem kapok állást, a munkanélküli segélyem is ‘letelt’ már, huszonnyolcezer forint szociális segélyből élek. Még az a szerencse, hogy nincs káros szenvedélyem” – panaszolta anyagi gondjait László, aki úgy véli, a Csillag születik nagy lehetőség lehetne számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik