Szórakozás

A 4 For Dance is Muri Enikő sikeréért szorít

Helyszíni tudósításunk újabb fejezetében ismét bepillantást nyerhet mindenki a nyíregyházi Muri Enikő rajongói klub hangulatába, ahol a Csillag születik veteránjai is jelen vannak.

Enikő, Enikő, Enikő! – ezt skandálja a tömeg a nyíregyházi Póker klubban. Rajongói innen biztatják Muri Enikőt. Ma este eldől, ki nyeri az X-Faktort. A nyíregyháziaknak már megvan a jelöltjük, buzdítják is rendületlenül. Itt van a Csillag születik című műsorból megismert nyíregyházi formáció is, a 4 For Dance. Az együttes nemrég tért haza a tengerentúlról, egy turnésorozatról, és a táncos fiúk első dolga az volt, hogy megszervezzék itthon Enikő szurkolótáborát.

Illés Dániel a Hír24-nek elmondta: három világbajnoki címet szereztek Montrealban, közben itthon ők kapták a megyei Príma-díjat. Még Amerikában olvasták a híreket – épp a Hír24-en – Muri Enikő sikereiről az X-Faktorban.

Nagyon jó érzés, hogy most mi szurkolhatunk egy szabolcsi versenyzőnek – mondta Illés Dániel, tudom milyen ott állni a döntőben, és érezni, hogy itthon szorítanak értünk. Mi nem nyertünk, de a második helyezéssel is tökéletesen elégedettek vagyunk.


Istenes Bence a Muri Enikő rajongók gyűrűjében Nyíregyházán

Enikő viszont nyerni fog – állítják a 4 For Dance-es srácok, akik több éve ismerik kedvencüket, többször léptek fel együtt, és közös a baráti körük is. Ők biztatták, amikor tavaly kiesett, hogy próbálja meg újra.

A 4 For Dance egyébként nem sokáig lesz itthon, februárban egy közel 6 hetes körturnéra utaznak Ausztráliába, majd Törökország, Kuvait és Svédország következik. Aztán ősszel visszatérnek Észak-Amerikába, ahol annyira megszerette a fiúkat a közönség, hogy visszavárja őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik