Szórakozás

Mindent meg kell tenniük az RTL Klub sztárjainak, különben kirúgják őket?

Boros Krisztina néhány napja új frizurát visel, eltűntek göndör tincsei. A híradós nem titkolja, hogy az RTL Klubnál javasolták neki a változtatás, mert állítólag rakoncátlan tincseinél sokkal jobban mutat a képernyőn a sima haj.

Mennyire szólnak bele feletteseik a képernyősök megjelenésébe? – vetődik fel a kérdés Krisztina új haja kapcsán. Az ismert tévés azt mondja, semmire nem utasítják őket, de figyelik és szólnak is, ha esetleg úgy érzik, valami nem áll jól nekik. Ez történt az ő esetében is, amit egyébként nem bán. Amióta ugyanis rövidebb és simább is a haja, sokan megállítják, azt mondják, így jobban néz ki.

A híradós egyébként sosem volt a külsejét érintő változások ellen. Két évvel ezelőtt például hosszú haját rövidre vágatta, majd ismét megnövesztette. Most ennél sokkal kisebb az átalakítás, ami egyébként Hajas László keze munkáját dicséri.

Az RTL Klub fejei a képernyősök öltözködését illetően sem utasítanak, csak javaslatokat tesznek – mondja Boros Krisztina.

Egy, a neve elhallgatását kérő képernyős szerint azonban időnként ráerőltetnek olyan holmit is, amit különben soha nem venne fel. Mint mondja, egyszer például szó szerint sírva fakadt, amikor meglátta magát a tükörben, mégis a stylist és a műsor szerkesztője által meghatározott holmiban kellett kamerák elé ülnie. Szintén magába zuhant, amikor megtudta, hogy hajszínét meg kell változtatnia, mert az állítólag hülyén mutat a képernyőn. A tévés azt mondja, hasonló ügyek miatt kirúgással ugyan sosem fenyegették meg, de szerinte csak azért nem, mert mindig végrehajtja az utasításokat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik