Szórakozás

Ismerősei is aggódnak: rengeteget fogyott az RTL sztárja – Friss fotó

Boros Krisztina vékonyabb, mint valaha, pedig nemrég adott életet kisfiának. Az RTL Klub Híradósa azt állítja, nagyon kell vigyáznia arra, hogy többet már ne fogyjon.

Nemcsak hogy visszanyerte terhessége előtti versenysúlyát az ismert tévés, de még annál is soványabb lett három kilóval. Már a legkisebb női méret is lötyög időnként rajta, így ismerősei is aggódva figyelmeztették, most már ne fogyjon többet. Pedig ő valójában nem is diétázik, sőt arra sem figyel különösebben, hogy mit eszik. Persze az is igaz, hogy sokat semmiből nem eszik, talán éppen a többszöri kis adagoktól indult be nála a gyors emésztés, és ezáltal a fogyás. Kisfia megszületése óta ráadásul rendszeresebben táplálkozik, mint azt megelőzően, és noha sokaknál ez vezet az elhízáshoz, nála ez éppen fordítva ez történt.

Emellett rengeteget rohangál az örökmozgó Bálint után, szerinte ez az oka annak, hogy nem tud felszedni egyetlen kilót sem. Ennek ugyan kevésbé, annak viszont nagyon örül, hogy sokakkal ellentétben karácsonykor büntetlenül eheti majd az ünnepi finomságokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik